Loading...

Menuer

Et godt vedligeholdt telt holder længere!
Teltrens, teltvask

Teltvask & rens af telte

Trænger din tipi til en omgang teltrens, eller skylder du dit campingfortelt en teltvask, rens og imprægnering?
Kontakt parasolrens.dk allerede i dag og få styr på vedligeholdelsen af dit telt inden ugen er omme.

Vidste du, at vask, rens og imprægnering af dit telt ikke kun er et spørgsmål om at rengøre teltet efter brug, men at en omgang teltrens og teltvask også bør være en del af den årlige vedligeholdelse?

De fleste teltejere forsømmer at pleje og vedligeholde teltet, og det er ærgerligt, da mange middelaldertelte, fortelte, tipier og traditionelle trekkingtelte vil holde sig ikke blot pænere men rent faktisk også bevare deres tæthed bedre, hvis du opgraderer din pleje.

Hvorfor vælge en teltrens?

Der er flere gode grunde til at sætte ind på teltplejen med en teltrens og teltvask. Ikke alene bliver teltet mere indbydende, når mug, skimmel og efterladenskaber fra fugle fjernes, det bliver også mere vejrbestandigt overfor regn.

Vælger du en imprægnering efter vasken, genetablerer du ovenikøbet den imprægnering, der lidt efter lidt forsvinder efter brug og vask, ligesom teltet er bedre beskyttet overfor UV-strålingen, der kan være hård ved materialet.

Hvordan renser I telte?

Parasolrens.dk har med mere end 40 års erfaring udviklet en særlig metode for teltrens og teltvask af alle telttyper. Metoden er ganske enkelt håndvask med en sæbetype, der er både skånsom og effektiv.

Med håndvask undgår man den hårde maskinvask, og teltet og ikke mindst sømmene på teltet skånes for unødig slitage.
Ved denne behandling fjernes 80-100% af alle pletter, alger, mug og skimmelsvamp, og teltet vil blive som nyt.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.