Loading...

Menuer

Et godt vedligeholdt sejl holder længere!
Teltrens, teltvask

Sejlrens og sejlvask

Med rens, vask og imprægnering giver du dine sejl den bedste pleje, de kan få. Dermed holder de længere, så du kan bruge din opsparing på oplevelser til lands fremfor til vands. Vi tilbyder sejlrens og sejlvask.

Hvis du vil forlænge levetiden på dine sejl, kan du gøre det på en ganske enkel måde; nemlig ved at sørge for en omhyggelig og plejende sejlvask hos parasolrens.dk. Vi er eksperter i sejlrens og sejlvask i alle størrelser og kvaliteter.

Sejlvask – hvordan?

Ved sejlrens er det vigtigste at undgå unødig slitage på sømmene og detaljer på sejlet, da de er vigtige for sejlets funktionalitet. Sejldugen i sig selv er stærk og produceret med henblik på at modstå vand, vind og sol, så det handler om at rense dugen grundigt og effektivt samtidig med, at der skal tages hensyn.

Vi vasker derfor alle sejl i hånden med sæber, der er udviklet til at fjerne 80-100% af alle partikler fra olie, havvand – dvs. saltkrystaller – og efterladenskaber fra måger.

Imprægnering af sejl

Efter sejlrens og vask anbefaler vi, at du også tilvælger en imprægnering. Det kan nemlig ikke undgås, at en del af den oprindelige imprægnering vaskes ud i processen. Imprægneringen virker beskyttende overfor UV-stråling og gør sejlet mere vandafvisende, så vandet fint perler af dugen.
Imprægneringen er med andre ord med til at pleje sejlet og forlænger levetiden.

Vi afhenter sejl til sejlrens

Hvis du ikke har mulighed for selv at aflevere dine sejl til sejlrens og vask, kan du for kr. 200,- gøre brug af vores fragtservice, hvor vi afhenter og leverer effekter til sejlvask. Vores biler kommer flere gange ugentlig til Fyn og Jylland, så kontakt os for at høre mere.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.