Loading...

Menuer

En godt vedligeholdt markise holder længere!
Teltrens, teltvask

Markiserens & markisevask

Er du caféejer eller restauratør på udkig efter et renseri, der kan hjælpe med rens, vask og imprægnering af markiser, kan du nu indstille søgningen og få hentet og bragt dine markiser med vores landsdækkende fragtservice. Vi tilbyder markiserens og vask.

Få en markiserens der gør en forskel

Hos parasolrens har vi specialiseret os i alle former for rens, vask og imprægnering af store emner, der kræver særlig håndtering i forhold til rengøring og eventuel reparation.

Vi er specialister på området og ved derfor præcis, hvad der gør en forskel, når det handler om at tilbyde markiserens. Vi gør os umage hver gang og giver dig en markise, der er som ny, når du får den retur.

Hvilke krav er der til rens af markiser?

Det særlige ved markiserens er, at selve markisestoffet er i en robust og meget slidstærk kvalitet samtidig med, at de mange sømme ikke har godt af maskinvask, da det slider unødigt på netop disse og øger risikoen for, at de vil gå op inden markisen er slidt.

Selve stoffet skal altså vaskes grundigt og på en yderst effektiv måde, da vasken skal være i stand til at eliminere eventuelle plamager som følge mug og skimmelsvampe, fugleklatter og andre smudspartikler, der skyldes almindelig brug.

Hvordan udfører I vask og markiserens?

Vi har hos parasolrens flere generationers erfaring udi markiserens, vask og imprægnering af markiser.

Derfor har vi fundet frem til, at håndvask er langt den bedste metode, da den er både effektiv og skånsom på samme tid.
Vi kan garantere, at mellem 80-100% af alt snavs fjernes, når du får dine markiser sendt til rens hos os.

 

Vores dygtige medarbejdere udbedrer langt de fleste skader, så du får en ”ny” markise retur efter en omgang markiserens.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.