Loading...

Menuer

En godt vedligeholdt pavillon holder længere!
Teltrens, teltvask

Pavillonrens & pavillonvask

Det betaler sig at købe kvalitet. Har du investeret i professionelt fremstillede pavilloner, anbefaler vi hyppig pavillonrens, vask og imprægnering, da det er med til at forlænge levetiden på dine pavilloner, så de kan holde til sommerens fester flere år i træk. Vi tilbyder pavillonrens og pavillonvask.

Når du vælger det fornuftige alternativ til de billige engangspavilloner i plast og investerer i mere robuste kvalitetspavilloner, kan en årlig pavillonrens være det, der skal til, når foråret banker på døren, og du atter skal lægge hus eller restaurant til konfirmation, fødselsdag og bryllupper i løbet af sommeren.

Vask, rens og imprægnering baner ikke alene vejen for pænere pavilloner, men giver dig også større tryghed og sikkerhed, da imprægneringen sikrer, at pavillonen er tæt selv i de mest kraftige byger.

Hvordan vasker I pavillonerne?

Hvis du vil være sikker på et godt resultat, er du havnet det rette sted. Gennem mere end 40 år har vi beskæftiget os med vask, rens og imprægnering af pavilloner, og vi har udviklet og forfinet vores helt egne metoder.

Det handler ganske enkelt om håndvask. Med pavillonrens i hånden passer vi på dine effekter, da sømme og øvrige detaljer undgår den slitage, som det er tilfældet med maskinvask.

Udover selve vaskemåden anvender vi en helt unik sæbe, der ikke alene er skånsom mod materialerne men også sammensat af ingredienser, der ikke er skadelige for miljøet.

Pavillonvask, rens og imprægnering

Efter en pavillonrens garanterer vi, at mellem 80-100% af alle skimmel- og mugpletter, efterladenskaber fra fugle og andre smudspartikler er fjernet fra overfladen på pavillonen.

Efterfølgende anbefaler vi, at pavillonen imprægneres, da denne behandling har nogle plejende egenskaber, som er medvirkende til, at du kan have glæde af pavillonen i mange år fremover.

Afhentning og levering af din pavillon

Hvis du har brug for pavillonrens eller vask, så kører vores biler til Jylland og Fyn for at servicere vores mange kunder der en til to gange om ugen.
Du kan benytte vores hente-bringe service for kun kr. 200,- .

På sitet her kan du læse mere – ellers er du altid velkommen til at give os et ring og aftale nærmere.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.